NIEUWS

Stuur een postkaart van de Shelter

Jasper Meganck

30 maart 2020

Deze periode dwingt ons om creatief te gaan nadenken hoe we in contact kunnen blijven met elkaar. Zelfs in rusthuizen wordt volop gebruik gemaakt van tablets en Facetime om in contact te blijven met familie en vrienden.

De oude manieren van communiceren liggen ook niet stil. De mensen van de post werken nog, wat maakt dat we boodschappen kunnen sturen naar de mensen die op technologisch gebied nog niet zo handig zijn. Bpost organiseerde ook een interessante actie. Met de code ‘LOVEYOU’ kan je via de Mobile Postcard-app gratis tien kaarten sturen naar wie je maar wil.

Annelien heeft enkele kaarten ontworpen die je kan afdrukken en versturen. Je kan ze natuurlijk ook in de Mobile Postcard-app invoeren en gratis versturen.

 

Kaart 1: 

Perspectief

De winter is niet mijn favoriete seizoen. Ik ben een zonnepaneeltje avant-la-lettre. Een zonnige zomer laadt steevast mijn ingebouwde batterijen op. Van die opslag in mijn cellen, kan ik in september dan nog heerlijk nagenieten.

Lees meer

(Over)leven

Ik beken. Ik scroll regelmatig een kwartiertje door gedachten van anderen. Hier en daar verschijnt een grappige quote en lacht een gelukzalige foto me toe. Leuke buurtinitiatieven bereiken mijn virtuele voordeur.

Lees meer

Iets over brood bakken

De bloem was vorige week helemaal uitverkocht in de meeste supermarkten. Iedereen ging aan het bakken: brood, cake en natuurlijk koekjes met de kids. Niks zo heerlijk in je huis als de geur van vers gebak.

Lees meer

De Shelter vzw
Aarschotsesteenweg 707
3012 Wilsele
BE0543.880.978
RPR Leuven