Onze dromen

Als vzw De Shelter willen we bouwen aan onze omgeving en dat geven we vorm via verschillende projecten.

 

 

 

De Shelter on Wheels

Met De Shelter on Wheels willen we uitreiken naar buurten en gezinnen in kansarmoede. 

Om dit te kunnen doen, bouwen we een oude caravan om tot foodtruck. Hiermee gaan we langs in armere wijken en buurten in de regio om gratis verjaardagsfeestjes te organiseren voor de kinderen en hun families uit de buurt.

Naast deze feestjes willen we ons ook richten op voedselbedeling waarbij we lekker eten gratis of aan zeer lage prijs aanbieden.

Plannen voor ons gebouw

Naast laagdrempelige vieringen op zondag, willen we ook tijdens de week ons gebouw ten volle benutten. 

Zo hebben we plannen om een sociaal kinderdagverblijf uit te bouwen, spelen we met het idee om een repair café te starten en maken we ruimte voor andere organisaties om onze lokalen te gebruiken. 

In alles wat we doen, leggen we onze focus op uitreiken naar onze omgeving.

Wat kan jij doen om onze dromen te helpen realiseren?

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om te verbouwen. Wil je graag helpen? Stuur ons een bericht. In een latere fase zullen we ook op andere vlakken hulp kunnen gebruiken.

Verbouwen en dromen uitwerken kost uiteraard ook wel wat geld. Enerzijds kunnen we subsidies aanvragen voor onze projecten, maar anderzijds dekken die vaak niet de hele lading. Kan je je vinden in onze plannen en wil je ons steunen, dan kan je dit doen via een vrije bijdrage op onze bouwrekening BE73 0018 8958 5460.

Wil je graag onze algemene werking steunen? Of wil je ons op structurele basis steunen door bv. een maandelijkse bijdrage? Dan kan je dit doen op onze algemene rekening BE22 0012 7903 7047.

Neem contact met ons op

De Shelter vzw
Leuvensesteenweg 319
3200 Aarschot
BE0543.880.978
RPR Leuven