top of page
_dSHE-icon ignite KLEUR.png

Ignite

Wil je uitgedaagd worden met toffe activiteiten, geloof delen met anderen, echt thuiskomen bij leeftijdsgenoten? Dat mag je verwachten van onze erkende jongerenwerking.

Kids

Drie keer per maand op zondag krijgen de kinderen een apart programma. Er zit variatie in werkvormen, begeleiders en omgeving.  We zorgen voor structuur, veiligheid en persoonlijke betrokkenheid van de begeleiding. 
Vanuit Bijbelse verhalen gaan we in gesprek, spelen we een spel, bieden we een creatieve workshop aan, om het prille geloofsleven te doen groeien.

 

Groepsindeling:
Zoekertjes:     Van pasgeboren tot net niet schoolgaand. Deze leeftijdsgroep blijft bij de ouders.

Ontdekkers:   Schoolgaande kleuters 
Speurders:      Kinderen van het 1e tem 3e leerjaar

Avonturiers:   Kinderen van het 4e tem 6e leerjaar

Kids Connect zondag

Een zondag per maand blijven de kinderen in de Base. We voorzien een leuke dienst met aangepaste muziek, sketch, activiteiten... Kortom een ochtend waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven en op hun eigen manier het geloof kunnen beleven. 

De volwassenen krijgen een aangepast programma in kleine groepjes. 

Teens

Een keer per maand komen de tieners samen in de Living. Ze bespreken verschillende thema's, doen een cool spel en maken vooral veel plezier.  Elke tiener tussen 12 en 16 jaar is welkom. Geef ons wel even een seintje als jij (of je tiener) hier naartoe wil komen. 

We zijn er van overtuigd dat in elke opgroeiende jongere zoveel moois schuilt, dat wanneer zij het vertrouwen ervaren van de groep, ze zichzelf durven zijn. Hun frisse kijk op bepaalde zaken, hun durf om dingen in vraag te stellen, brengt vernieuwing en werkt verbindend.

bottom of page