top of page
dSHE_StandaardLogo KLEUR.png

Parkeerbeleid

We hanteren bij De Shelter, in overleg met Stad Aarschot, een strikt parkeerbeleid. Je vindt hier de belangrijkste afspraken op een rijtje. 

Op zondag

In het weekend kan je gratis parkeren op de stationsparking van de NMBS. Deze parking is toegankelijk vanop de Leuvensesteenweg 143, net achter de Carrefour market. We voorzien een shuttledienst om je naar De Shelter en terug naar je wagen te brengen.

 

De parkeerplaatsen voor het gebouw zijn voorbehouden als Kiss and Ride zone. De enige auto die hier mag parkeren is de shuttle auto.

 

Mensen die slecht te been zijn, mogen beneden naast de loods op het terrein parkeren.

Shuttledienst

Je kan gratis gebruik maken van een shuttledienst van en naar de stationsparking van de NMBS. We vragen je wel om op voorhand te reserveren

Je zet je gezin af voor de Shelter en laadt indien nodig je spullen uit. Je rijdt naar de parking twee minuten verderop. Je parkeert je wagen en stapt met andere chauffeurs in de shuttle auto op Parking 1.

Na de eredienst rijdt de shuttle terug naar het vertrekpunt, zodat je je wagen kan ophalen en je gezin kan oppikken voor de Shelter.

Tijdens de week

Tijdens de week mag je parkeren voor het gebouw en beneden naast de loods. Dit geldt wanneer je het kinderdagverblijf bezoekt of als je deelneemt aan een van de avondactiviteiten van De Shelter.

bottom of page